Bruce Springsteen @ Malieveld, Den Haag

Vanavond gaf Bruce Springsteen (66) een concert op het Malieveld in Den Haag voor ruim 67.000 bezoekers. Hoewel Iwan en ik redelijk ver achteraan stonden, was het zeer goed te volgen op de enorme schermen en was het geluid goed te horen. Jammer dat het beeld en het geluid niet helemaalgelijk liepen, maar verder was het fantastisch. Maar liefst 3,5 uur werd doorgespeeld.

Overigens ook complimenten voor de organisatie. Zo’n grote groep mensen komt gedurende een aantal uren binnen op zo’n terrein, maar ook het vertek van deze enorme menigte liep bijzonder soepel. Mocht Bruce Springteen nogmaals naar Nederland komen, dan ga ik graag weer.

Gaf Bruce Springsteen dinsdagavond zijn beste concert ooit in Nederland? Het Haagse Malieveld zag The Boss in bloedvorm. Vanaf de eerste noot van Badlands (,,whoo ho ho hoo hoo!”) hing er liefde in de lucht. Van Springsteen en E Street Band voor muziek, van de 67.500 toeschouwers voor die instelling. Zelden zagen we meer zielsgelukkige, lachende en genietende mensen bij elkaar dan dinsdag in Den Haag.
Lees verder…