Legoland

Afgelopen weekend waren we in Legoland. Na flink wat files in Duitsland, kwamen we zaterdag aan het einde van de middag aan bij ons resort. Na inchecken en in ontvangst nemen van een grote doos Lego, hebben we rustig ons huis betrokken, gegeten en natuurlijk gelijk de doos opgemaakt en begonnen met bouwen.

Op zondag en maandag hebben we de hele dag in het park rondgelopen en volop genoten. Geen achtbanen nog voor Sarah, maar zelfs voor iemand van haar leeftijd is er voldoende te doen, zoals: miniatuurland, draaimolens, speeltuinen, Duplo-land, Atlantis, goud zoeken, pinguins, brandjes blussen, vliegen en natuurlijk ijsjes! We hebben ons heerlijk vermaakt en hadden best nog langer kunnen blijven en ons kunnen vermaken.

Helaas moesten we op dnsdag weer vertrekken. Na wat vertraging door een lekke band, zijn we dinsdag einde van de middag thuis gekomen en hebben terug gekeken op een heerlijk lang weekend. Het was goed om te zien dat Sarah dus redelijk goed omgaat met een lange autoreis en dat Ivonne goed herstelt en weer redelijk veel kan lopen. Op naar de volgende vakantie.