Een nieuwe website

Ik heb al geruime tijd het plan om een nieuwe website te maken en om diverse redenen heb ik besloten dat het nu tijd is om dat ook daadwerkelijk te realiseren. De belangrijkste reden is steeds geweest dat ik een aantal aspecten wilde laten vervallen. Zo heb ik jarenlang mijn best gedaan om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Met de komst van social media, met name Facebook, is dat niet meer zo interessant. Ik heb nog steeds veel bezoekers, maar dat is hoofdzakelijk spam. De bezoekers die ik wel graag wil hebben op mijn website, kwamen voor zo’n 95% binnen via social media (Facebook, Twitter of Google+). De overige bezoekers zijn de ‘vaste klanten’ van de website of komen via zoekmachines. Daarnaast had ik wat issues met foto’s die ik onrechtmatig heb gebruikt op de website, omdat ik niet goed heb zitten opletten. Tijd dus om iets nieuws te doen.

Ik heb besloten om het rigoreus aan te pakken, namelijk om helemaal opnieuw te beginnen. Ik zal in de loop der tijd wel een aantal artikelen terug plaatsen van de oude website, maar vooralsnog is dit dus het eerste artikel op deze website.

Het uiterlijk van de website is sterk vereenvoudigd. maar is wel uitermate geschikt om te bekijken op mobiele apparaten. Dat geldt voor de artikelen, maar ook voor de foto’s en de video’s die ik weer regelmatig zal plaatsen. Ik ben heel benieuwd wat je van de nieuwe website vind. Het is echter niet meer mogelijk om te reageren op artikelen, dus ik hoor het graag persoonlijk of stuur me een bericht via het contactformulier.